Met een slagingspercentage van maar liefst 88% is Rijschool-Adam een groot begrip in Utrecht! Rijschool-Adam is een kleine autorijschool die persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Door de persoonlijke betrokkenheid bij onze leerlingen is het bieden van begeleiding op maat één van onze kwaliteiten. Wij bieden dan ook verschillende pakketten aan, maar ook losse lessen zijn mogelijk omdat u bijvoorbeeld een opfriscursus nodig heeft! Daarnaast is Rijschool-Adam gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Met het oog op kwaliteit en efficiëntie zal er een vaste instructeur worden toegewezen. Op deze manier kunnen wij de voortgang goed bijhouden en heeft u een vast gezicht.

Al jaren lang doen wij ons werk met erg veel plezier! Wat wij terug horen van leerlingen is dat Rijschool-Adam een gezellige, persoonlijke rijschool is met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit geeft ons veel voldoening en motiveert ons om ook u een veilig gevoel op de weg te geven en te ondersteunen bij het behalen van het rijbewijs!

Mocht u nog vragen hebben of kennis willen maken, neemt u dan contact met ons op. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vult u dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! Dit is uiteraard vrijblijvend!